Uitnodiging Charge Familiedag 2010

Feb 11, 2010

5 juni 2010

Huis ter Heide (Utrecht)
Ontmoetingscentrum ‘Het Lichtpunt’ van Sterrenberg – Abrona

Lunchen & ontmoeten
We beginnen rond 12 uur met een lekkere lunch. Dat geeft iedereen de kans om even bij te praten of kennis te maken. Ook een aantal jongeren met CHARGE heeft gezegd graag met elkaar kennis te komen maken.

Informatie & kennis van specialisten
Conny van Ravenswaaij en Jorieke van Kammen van de CHARGE polikliniek in Groningen zijn aanwezig om te vertellen over het lopende en het komende CHARGE onderzoek. Ook Josette Wulffaert van de Leidse Universiteit (autisme en stress) kinderfysiotherapeut Masoud Salavati zullen van de partij zijn. Er is alle gelegenheid om met ieder van hen – en anderen van de CHARGE poli – in gesprek te gaan.

Spelen & afsluiten
We hebben een mooie ruimte en een aardig spel, dus ook daarmee gaan we aan de slag. Voor de kinderen is er alle ruimte om te spelen, dus neem gerust de nodige speelspullen mee (en misschien nog een extra paar handen)! Tegen vieren nemen we weer afscheid.

Inschrijven
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel willen we van te voren weten op hoeveel mensen we moeten rekenen. Stuur daarom een e-mail met je aanmelding naar
m.vanleeuwen@vgnetwerken.nl. Graag vermelden wie er komen, inclusief de naam en leeftijd van het kind / de kinderen).

Route
Op
http://www.abrona.nl/contact.html . vind je de routebeschrijving naar Lichtpunt, Amersfoortseweg 56, 3712 BE, Huis ter Heide.

Heel graag tot ziens op 5 juni!

Comments are closed.

Over Chargesyndroom.nl

Chargesyndroom.nl is de Nederlandstalige informatiebron over CHARGE. Het is een site van en voor ouders van kinderen met het syndroom, voor scholen, hulpverleners en alle andere belangstellenden. Dit platform is een initiatief van het oudernetwerk CHARGE, dat onderdeel is van het VG netwerken.

Laatste nieuwsbrief

Nummer 30 - Augustus 2011

Nummer 30 - Augustus 2011

Portretten