CliniClowns Theater Tour 2011

Apr 2, 2011

Vanaf 20 mei 2011 reist de CliniClowns Theatertour weer door het land met de voorstelling, ‘Reis door het Zintuigenrijk!’

Deze bijzondere voorstelling is speciaal gericht op kinderen met een meervoudige en/ of verstandelijke handicap. De voorstellingen vinden plaats in een rolstoelvriendelijk tentencomplex, met daarin alle voorzieningen en faciliteiten die voor deze kinderen nodig zijn. De kinderen kunnen zowel met hun gezin als hun instelling de voorstelling bezoeken.

In 2011 slaan de CliniClowns hun tenten op in de buurt van Houten, Deventer, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Drachten.
Meer info?

Comments are closed.

Over Chargesyndroom.nl

Chargesyndroom.nl is de Nederlandstalige informatiebron over CHARGE. Het is een site van en voor ouders van kinderen met het syndroom, voor scholen, hulpverleners en alle andere belangstellenden. Dit platform is een initiatief van het oudernetwerk CHARGE, dat onderdeel is van het VG netwerken.

Laatste nieuwsbrief

Nummer 30 - Augustus 2011

Nummer 30 - Augustus 2011

Portretten