CHARGE Familiedag 2011

We houden het programma eenvoudig.

We beginnen rond 12 uur met een lekkere lunch. Dat geeft iedereen de kans om even bij te praten of kennis te maken.
Conny van Ravenswaaij, Jorieke van Kammen en Nicole Janssen van het UMC Groningen zullen vertellen hoe het staat met lopende en komende CHARGE onderzoeken. En ook Annemarie Vesseur uit Nijmegen (van het onderzoek naar cochleaire implantaten) is van de partij. En misschien ook Gianni Bocca, de kinderendocrinoloog van de CHARGE poli. We trekken ongeveer een uur uit voor hun plenaire presentaties. Daarna is er alle gelegenheid om met ieder van hen nog verder in gesprek te gaan.
Net als vorig jaar hebben we voor de kinderen een luchtkussen / springkussen kunnen regelen. En er is een aparte ruimte beschikbaar om te kunnen knutselen. En er is verder alle ruimte om te spelen. Nemen jullie wel zelf de nodige speelspullen mee en misschien nog een extra paar handen!
Tegen vieren nemen we weer afscheid.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel willen we van te voren weten op hoeveel mensen we moeten rekenen. Stuur een e-mail met je aanmelding naar m.vanleeuwen@vgnetwerken.nl en graag vermelden wie er komen (dus ook de naam en leeftijd van de kinderen). Voor de route zie www.abrona.nl.

Locatie: Ontmoetingscentrum ‘Het Lichtpunt’, Amersfoortseweg 56, 3712 BE Huis ter Heide (Utrecht)

Abrona
Amersfoortseweg 56
3712 BE HUIS TER HEIDE
T (0346)35 99 11
F (0346)35 11 75
E: info@abrona.nl


Over Chargesyndroom.nl

Chargesyndroom.nl is de Nederlandstalige informatiebron over CHARGE. Het is een site van en voor ouders van kinderen met het syndroom, voor scholen, hulpverleners en alle andere belangstellenden. Dit platform is een initiatief van het oudernetwerk CHARGE, dat onderdeel is van het VG netwerken.

Laatste nieuwsbrief

Nummer 30 - Augustus 2011

Nummer 30 - Augustus 2011

Portretten