De voordelen van fillers

Geplaatst op

Wil je er graag jonger uitzien? Of wil je graag van die rimpels af? Dan zijn fillers misschien wat voor jou. In deze blog beschrijven we een aantal voordelen van de fillers. Voorbeelden hiervan zijn: dat het een lichaamseigen stof is en dat je er op een natuurlijke manier jonger door uitziet.

Volle lippen

Er zijn heel veel vrouwen die graag vollere lippen willen. Hierdoor is het ook logisch dat het dat de fillers tegenwoordig zo populair zijn. Ook veel verschillende beroemdheden hebben lipfillers. Hierdoor zijn er veel fans die dit ook graag willen.

Accentueren

Naast het opvullen van de lippen, is het ook mogelijk om wallen weg te werken en de jukbeenderen ermee te accentueren. Het is namelijk zo fillers wallen en de geaccentueerde jukbeenderen zeer gewild zijn in de schoonheidswereld. Er zijn dus heel veel vrouwen die dit graag willen hebben.

Direct zichtbaar

De fillers kunnen pijnloos worden geplaatst. Wist je dat je het resultaat al heel snel ziet? Na ongeveer 72 uur zijn de fillers volledig ingewerkt en kun je het optimale resultaat van de behandeling al zien. De gel van de filler blijft zo’n drie tot zes maanden werkzaam. Het is aangeraden om in de eerste week zo min mogelijk in de zon te komen. Deze tast namelijk het effect van de filler aan. Hierdoor verliest die een deel van zijn werkzaamheid.

Lichaamseigen

De ingespoten fillers bevatten een lichaamseigen stof, namelijk: hyaluronzuur. Dit houdt in dat de filler niet gaat irriteren, dit komt omdat het dus een lichaamseigen stof is. Doordat je lichaam deze stof kan afbreken, maakt dit de filler ook niet-permanent.

Goed voor de huid

Bovendien zijn fillers  goed zijn voor de huid. Hierin zitten namelijk stoffen die jou collageenproductie stimuleren. Op deze manier blijf je er nog langer stralend uitzien. Echter ligt dit ook aan de hoeveelheid filler er is ingespoten.

Gerelateerde berichten

Wat is het voordeel van een ooglidcorrectie?

Mensen hebben veel ergernis wanneer ze last hebben van een hangend ooglid. Dit kan het lezen en kijken in het algemeen behoorlijk bemoeilijken....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden